7 May 2007

Mandi-manda di Anjung Sedayu

Hari Sabtu aritu pergi mandi manda kat Anjung Sedayu kat Gombak. Mula-mula pergi jemput Safiah kat Taman Melati, dia kata rasanya dia tahu kat mana tempat tu. Tapi kitaorang sesat dalam dual tiga kali jugakla. Ada masa tu memang dah rasa confidence dan confirm tempat tu punya. siap makan dan minum gerai kat situ. Sampaikan diorang lalu dan tepon pun tak sedar. Tapi not badla tempat tu. Memang best gilerla. Tapi takleh berenang pun, sebab banyak batu. Mainla ala-ala tuan puteri gnan dayang, simbah-simbah air tapi cara ganasla. Sori tak dapat letak gambar, sensored sikit.... Kalau ada Ili, mesti lagi best.

No comments:

Family trip to UK

Salam semua.... Ya, I know I have gone for too long. It is all because of my stupid laptop need to be repaired and actually I was away for...