26 Apr 2007

Arghhhhhhhh!!!!!!!!

Minggu ni memang antara minggu yang paling malas dan sedih bagi aku. Ili nak berenti kerja sebab dia tak nak jadi anak durhaka. Aku telah kehilangan room partner untuk cuti-cuti ke Vietnam.Kena shre lagi ngan McTot. Ili terpaksa pergi sebab personal reason. Aku rasa sebelum ni mesti dia tak terfikir minggu depan dia kena ajar budak. Mesti dia ingat minggu depan kena berdepan lagi ngan GM kitaorang dan follow-up MCVC. entahla, so kita tak leh pikir yang selamanya seseorang itu akan bersama buat selamanya. Dah kurang satu geng lunch. Ili ni best sebab walaupun dia mak orang tapi tak macam mak orang, dia bebas ke sana ke mari (macam burung lak), pergi birthday party, buat aktiviti lasak masa kat ASM aritu. So ni tribute untuk Ili....

I think I'd better leave right now
Before I fall any deeper
I think I'd better leave right now
Feeling weaker and weaker
Somebody better show me how
Before I fall any deeper
I think I'd better leave right now
As we go on,We remember
All the times we, Had together
And as our lives change, Come Whatever
We will still be Friends Forever

1 comment:

ILi Izyani said...

Ira....aku baru dapat comment & baca blog ni..
Sedihnye aku...
Aku mmg tak terpikir pun nak tinggalkan koorang sume..
Siap dah plan dah sapa project manager untuk birthday d tahun depan kan kan?

Family trip to UK

Salam semua.... Ya, I know I have gone for too long. It is all because of my stupid laptop need to be repaired and actually I was away for...