8 Feb 2007

Ari ni rasa malas betul. Nak tulis blog pun rasa malas. Tapi kena buat juga sebab tak nak hangat-hangat tahi ayam je. Nak cakap pasal apa ye? Semalam sambut birthday Linda kat Secret Recipe. Dia ni macam ariel pendek sikit, tak syak apa-apa pun ( @purak-purak tak tau?). Bye the way, kitaorang bagila buku"Menjalin Hubungan Bahagia" tulisan Dr. Fadhilah Kamsah tu.... sebab azam dia tahun ni nak kawin. Azam aku? To be more happy and positive this year as well as eat well and drink a lot. Realistik kan?

3 comments:

ILi Izyani said...

Arini mesti ko tak tension sebab tu ko takde idea tulis blog..hahaha..aku rase linda patut tulis blog jugak la.

ILi Izyani said...

Wei aku baru perasan ko letak nama ko saerah80...aiyakkk.....kantoi ira..saerah adik ct tu idol ko.

saerah80 said...

Ili, orang kat kampung pak long aku panggil saerah la. Kalau tak caya tanya abah aku tak pun Di.

Family trip to UK

Salam semua.... Ya, I know I have gone for too long. It is all because of my stupid laptop need to be repaired and actually I was away for...