26 Mar 2007

Me as a tourist guide.

Bangun-bangun arini terus pening kepala. Berdenyut- denyut pulak tu. Tula semalam balik lewat tapi best jugakla. Semalam lepas conference, aku offer Rochelle ( staff from Philippines) berjalan-jalan. Bukan apa, masa aku kat Philippines dia yang bawak aku berjalan-jalan kat sana, so ni nak balas budila ni. Kitaorang pergi Aquaria, pehtu terserempak Teacher Tess ngan Kak Ain, Mag & husband dan Jennifer and husband. Dari sini aku nampak the other side of Teacher Tess and other instructors. They are very fun and like a normal person, epecially Teacher Tess. Then rocheele belanja makan ice cream and A&W. Malu pun ada gak sebab dia tetamu, takkan plak dia belanja aku. tapi sesungguhnya aku dah try tolak habis-habisan, tapi dah orang nak belanja, camno, so rezeki jangan ditolak.
Pehtu kitaorang pergi naik " Eye of Malaysia' Mula-mula ingatkan ramai orang beratur nak naik tapi takdela ramai sangat. Tapi nak parking sikit punya jauh kena jalan. Masa tu jugak ada bertunjukkan bunga api dan water ski acrobatic. So, aku rasa aku dah jadi tourist guide yang baikla. Siap tangkap gambar sambil bersila semata-mata nak ambik gambar KLCC.

Kat Aquaria

Gambak KLCC dari dalam gondola " Eye of Malaysia'

Ni gambar dari handphone aku, gambar Rochelle ada dalam kamera dia. Dia kata nanti dia e-mail kat aku. dia balik Philippines arini. So Mabuhay!!

1 comment:

ILi Izyani said...

Bertuahnye Rochelle...aku penduduk Malaysia pun tak penah naik Eye on Malaysia.............

Family trip to UK

Salam semua.... Ya, I know I have gone for too long. It is all because of my stupid laptop need to be repaired and actually I was away for...