7 Mar 2007

Gila Goong!!!

Habisla, aku dah start obses dengan cerita " Princess Hours" kat 8TV. Cerita ni ditayangkan jam 8.30pm, Isnin sampai Jumaat. sekarang ni aku atur centre visit pun ikut cerita ni. Kalau boleh nak balik sebelum 8pm. Kalau tak leh sangat, ( terpaksa kerja gak) aku siap download episode yang tak le tengok tu. Kalau nak beli CD dia mahal sangat. Aku rasa tiap-tiap hari aku download pehtu burn dalam CD. Hero dia takdela hensem sangat Prince Shin,, cute lagi nemesis Prince Yul. Tapi masalahnya aku suka hero dalam komik. Dalam komik memang hensem. Adoi masalah betul, terjatuh cinta kat orang yang tak wujud. Nasib betul.

So kalau nak tau lebih lanjut pasal cerita ni click kat sini: http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=186801&extra=page%3D1&page=1

tak pun lawat soompi forum.




Hero ngan heroin dlam drama ngan komik ( hensem komik lagi)



4 watak utama . Gambar heroin dalam gambar ni comel sangat.



Cutenya....

3 comments:

ILi Izyani said...

cinta itu butaaaaaaaaaa.
hahaha.

saerah80 said...

Aku memang buta, tak kenal mana yang orang mana hanyalah lukisan....

ILi Izyani said...

ala ala ala...sedihnye..sob sob sob....

Family trip to UK

Salam semua.... Ya, I know I have gone for too long. It is all because of my stupid laptop need to be repaired and actually I was away for...