8 Mar 2007

Gila Goong Part 2


Stop stop I need to stop this, kang tak jadi buat kerja lak. aku memang kalau sekali obses kat sesuatu mau seminggu gamaknya. aku ingat lagi waktu obses dengan Westlife dulu, hampir tiap-tiap hari pergi CC, sebab nak download wallpaper dan baca pasal kumpulan ni. Aku minat kat Kian Egan, pasal aku suka belakang dia dan fortunately tak gay. Oh aku memang ad history skit pasal ni, orang yang aku minat je mesti gay contohnya macam Stephen Gately dari Kumpulan Boyzone. Mati -mati aku tak percaya, siap ada gambar dia lagi dalam loker aku. Dia ni sweet sangat. Tapi lepas aku dapat mimpi pelik dan dia dah mengaku sendiri memang ada rasa kecewa skitla.
Sweetkan?
antara gambar favourite westlife...


Lepas tu obses ngan Clay Aiken, yang ni aku malas nak amik tahu dia ni gay ke tak, lantakla tapi suara dia memang best. aku memang tak puas hati dia kalah ngan Ruben Studdard tu. Kalau boleh nak tengok dari awal sampai habis untuk season tu Amrican Idol tapi aku tak tau nak beli@ download kat mana.

Ni masa mula-mula masuk, tak hensem pun maklumla belum 'make-over lagi
Ni pulak lepas American Idol, dah ok skit, tapi bagi aku memang dia ni cute walau macamana pun. Suara ni the best!
Ni gambar terbaru. not bad.



Mula- mula aku kenal waktu dengar lagu 'This is the night' kat radio Light& Easy ( sekarang ni dah tukar Lite Fm) . Sedapnya suara dia ni so aku tunggu sampai DJ tu bagitau sapa dia ni, then esoknya apa lagi Googlela. Start dari dia ni baru aku tahu pasal American Idol. Album dia yang first tu memang bestla. Aku siap 'convert' Di sampai dia pun suka lagu Clay Aiken.
Dan sekarang Goong plak, hadui lepas ni tak taula aku obses apa lagi........





2 comments:

ILi Izyani said...
This comment has been removed by the author.
ILi Izyani said...

Ira...aku dah tag ko..ko kene tulis 6 mende pelik pasal ko...
tengok blog aku!

Family trip to UK

Salam semua.... Ya, I know I have gone for too long. It is all because of my stupid laptop need to be repaired and actually I was away for...