9 Apr 2007

10 Things to do before I die....

10 Things to do before I die (list ni tak ikut aturan)

1. Bertaubat, pehtu bawak famili pergi Mekah.
2. Minta maaf dan memaafkan.
3. Bayar semua hutang dan menghalalkan hutang.
4. Pergi melancong ke Ireland ( x kisahla sorang diri pun)
5. Tengok konsert Westlife dan Keane sebelum diorang berpecah (Ni kena cepat- cepat pergi ni)
6. Pergi Disneyworld ( kalau boleh kat Floridala, tapi kalau tak dapat Hong Kong pun jadila)
7. Buat 'bungee jumping'( tak kisahla kat mana pun)
8. Kawin dan buat anak
9. Travel seluruh Malaysia. ( buat masa ni aku tak pernah pergi Johor, Pahang dan Sabah)
10. Pastikan keluarga yang ditinggalkan lengkap imannya dan cukup hartanya.

List ni nanti mungkin akan berubah..... so lepas ni Ili plak.

3 comments:

ILi Izyani said...

Aku nak pk dulu noo..

Faiza said...

Moga2 tercapai hajat ko Ira... Amin!

Be3^Be3 said...

hahaha....westlife...no need ler...its time to switch your preferred boyband!! westife...EEYER!!

Family trip to UK

Salam semua.... Ya, I know I have gone for too long. It is all because of my stupid laptop need to be repaired and actually I was away for...