18 Jul 2007

Bowling dan Makan




Bertempat kat Pin Junction ( tempat dipunyai oleh Shalin Zulkiflee)kat Cineleisure Damansara, maka diadakan Pertandingan Bowling yang disertai oleh para pekerja di kap wow min wow nun pada hari Isnin aritu. Kitaorang semua cuti pasal ari tu hari penubuhan company aku kat Malaysia ni. Rasa bestla jugak, orang lain semua kerja tapi kitaorang cuti. Mula-mula ingatkan nak pergi melancong konon, tapi masing-masing tak de duit, nak buat camno.

Ramai jugak yang join, dalam 15 orangla. Adik Mek Tot pun ikut, well memang tak dapat disangkal lagi, dia main lagi hebat dari kakaknya. Aku sekumpulan dengan Kak Zubaidah, Ady,Zul dan Kim. Ada tiga kumpulan dan kitaorang guna 3 lane.

Not bad jugakla, aku Berjaya membuat 2 strike. Markah dala dua game tu dalam 207, first game 117, second, ( dah letih plus tangan dah sakit ) 90 pin je. Juara, tak tau sebab diorang punya printer rosak la pulak, tak leh nak print result. Aku rasa adik Mek tot kot juaranya. Tapi yang pasti kumpulan dia memang kalah gilerla. hehehe
Lepas tu kitaorang lepak kat Secret Recipe. Ceh rasa macam orang banyak duitla pulak. Tak makan pun tapi just have Evening Tea kononnya. Lepas tu operasi kutuk- mengutuk antara satu sama lain. Yang kena teruk Mek Totla sapa lagi, KB Mall kononIt’s a Fun Fun Day.

No comments:

Family trip to UK

Salam semua.... Ya, I know I have gone for too long. It is all because of my stupid laptop need to be repaired and actually I was away for...